reike stenen

Wat is Reiki? 

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Bij Reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven; de letterlijke vertaling van het Japanse woord Reiki. Ieder mens beschikt over zelfhelend vermogen. Een mooi voorbeeld hiervan is als je in je duim snijd, dan herstelt je lichaam dit zelf.

reiki vrouw

Energie doorgeven met Reiki

Bij een reikibehandeling treedt de reiki therapeut op als tussenpersoon voor het doorgeven van universele levensenergie aan de ontvanger. Reiki geeft je energie.  De doorgegeven energie zet aan tot een harmoniserende werking op energiebanen en chakra’s. Het doorgeven van deze energie kan plaatsvinden door directe handoplegging en op afstand.

Doorgeven van Reiki energie heeft een positieve invloed op disharmonie in ieder deel van de menselijke kern. Reiki wordt toegepast voor klachten op:

  • fysiek, 
  • emotioneel, 
  • mentaal en 
  • spiritueel niveau, en is ter versterking van gezondheid en welbevinden

Bij een reiki behandeling lig je met makkelijk zittende kleding op een massage/behandeltafel.

Duur: 60 min. waarvan 45 min. Reiki behandeling

Kosten: € 60,- inclusief een korte intake, kopje thee of water

Om te genieten van een reiki behandeling kun je ons bellen, appen of mailen.
06-18182395 of team@happyhealthyfoodfriends.nl

reiki man

De reikie behandeling bij jou heb ik als een warme en liefdevolle behandeling ervaren. Je bent vol aandacht en concentratie bezig met wat zich aandient in mijn lijf. Na de behandeling voelde ik mij rustig en ontspannen. De dagen erna had ik wat meer energie, wat heel fijn was. De tips die je nog meegaf nav wat jij mocht voelen tijdens het behandelen neem ik ter harte en ga ik mee aan het werk.
Ik ben je heel erg dankbaar dat ik deze behandeling van jou heb mogen ervaren 🙏

Jolanda