Babette Wagemakers & Inge Witjes

HET HAPPY HEALTHY FOOD FRIENDS AFVALPROGRAMMA

1 op 1 afvalprogramma
voor vrouwen die
worstelen met hun gewicht. 

Stel je eens voor dat …

A

Je favoriete kleding weer past

A

Je buik niet meer in de weg zit.

A

Jij je fitter en energieker voelt.

A

Je weet wat echt gezonde voeding is.

A

Je makkelijke, snelle gerechten maakt.

Zonder dat je uren in de keuken staat, je verschillende maaltijden moet
koken, bijzondere ingredienten nodig hebt en heel veel moet sporten.

Herken je dit …

A

Het gejojo met je gewicht.

A

Die buik die constant in de weg zit.

A

Kleding die te strak gaat zitten.

A

Je weet niet meer wat gezonde voeding is.

A

Na een drukke dag heb je geen zin meer om te bewegen.

A

Het lukt je niet om makkelijk en snel een een maaltijd op tafel te zetten.

A

's Avonds plof je moe op de bank en pakt iets lekkers.

Je wil graag afvallen, maar je denkt dat gezonde recepten veel tijd
kosten en dat je alleen kan afvallen met intensief sporten.
Maar dit hoeft niet zo te zijn!

Babette Wagemakers & Inge Witjes

HI, WIJ ZIJN BABETTE WAGEMAKERS & INGE WITJES

Samen zijn wij HAPPY HEALTHY FOOD FRIENDS

Als geen ander weten wij hoe het voelt om te worstelen met ons gewicht,
weinig of geen energie te hebben en lichamelijk klachten te ervaren. Ook hebben wij shakes en repen en verschillende diëten geprobeerd.

Wij gingen op zoek naar een voedingspatroon dat vol te houden is en goed te combineren is
met ons gezin. Hierdoor zijn we blijvend
tientallen kilo’s afgevallen, voelen ons
energieker en koken snel makkelijk een
gzonde maaltijd voor het hele gezin.

Doordat we BALANS hebben gevonden in onze voeding en beweging, maar ook tijd nemen voor ontspanning is er een
leefstijl ontstaan die voor iedereen weggelegd is.

Met onze passie, opgedane kennis en ervaring voor koken, gezonde voeding en als ervaringsdeskundigen ontwikkelden wij een effectief, voor iedereen vol te houden afvalprogramma.

Babette Wagemakers & Inge Witjes

Voor wie is dit programma geschikt …

Wij weten dat dit programma het beste werkt voor:

9

Vrouwen met overgewicht en een druk leven die al veel dieten gevolgd hebben en de weg kwijt zijn in wat gezonde voeding is.

9

Vrouwen met overgewicht die lekkere, makkelijke, snelle en gezonde maaltijden willen bereiden (die met het hele gezin gegeten kunnen worden).

Wat maakt dat dit programma een succes is …

;

Wij hebben een bewezen stap-voor-stap programma die jou gaat helpen jouw doelen te behalen.

;

Je krijgt onbeperkt dagelijks support.

;

Je ontwikkeld je eigen op-maat-gemaakte leefstijl die vol te houden is.

;

Je ontvangt wekelijks nieuwe makkelijke, snelle recepten.

;

Wij geven om jouw resultaat, dus geven jou alle kennis en tools om dit te bereiken.

Hoe werkt het …

Wanneer jij je aanmeldt voor ons programma dan krijg je elke week modules met een videotraining en een daarbij behorende werkboek.

Elke 2 weken gaan wij elkaar zien op ons kantoor in Doetinchem. We bespreken dan hoe het gaat en waar wij je bij kunnen helpen. 

Je kunt ons ten allen tijden via whats app of mail een bericht sturen zodat wij je gelijk kunnen helpen of je vragen kunnen beantwoorden. 

Babette Wagemakers & Inge Witjes

Module 1 – Bepaal jouw doel.
Om jouw resultaat te behalen is het belangrijk om 1 of meerdere doelen te  maken. In deze module ga jij jouw doel opschrijven en een plan maken om af te vallen.

Module 2 – Alles over gezonde voeding.
In deze module leer je de Happy Healthy Food Friends richtlijnen. En welke voedingsstoffen er zijn. We gaan je uitleggen hoe het zit met calorieën en calorieverbranding.

Module 3 – Inzicht in hoe je goed voor jezelf zorgt. 
We leggen uit wat stress met je lijf doet. Hoe je stress kunt verminderen en we geven jouw inzicht in de verschillende soorten honger. Ook leer je hoe belangrijk het is om eigen keuzes te maken in je voeding.

Module 4 – Basisproducten, Boodschappenlijst en Receptenboek.
In deze module vertellen we jou welke basisproducten handig zijn om in huis te hebben. Het belang van een boodschappenlijst. En krijg je van ons een aantal makkelijke, simpele, snelle recepten voor het hele gezin.

Module 5 – Hoe houd jij je nieuwe leefstijl vol.
Je hebt geleerd om een start te maken met jouw nieuwe leefstijl en gewoontes. In deze module geven we jouw onze tips en tricks om jouw leefstijl vol te houden.

Babette Wagemakers & Inge Witjes

Ervaringen van anderen …

Ben je een beetje het spoor bijster? Wil je leren hoe je op een normale manier gezond kunt eten en op een gezonde manier af kunt vallen, dan is dit programma de perfecte oplossing. Ik was door alle programma’s met shakes en dergelijke echt de weg kwijt en de kilo’s vlogen eraan. Nu ben ik weer op de goede weg. Na het programma kun je maandelijks lid blijven zodat je niet in een gat valt en een stok achter de deur houdt.

Patricia Hendriksen

Om bewuster gezondere keuzes te kunnen maken, ben ik het programma gaan volgen. Een heel concreet programma waarbij je veel kennis opdoet, eyeopeners krijgt én inspiratie en tips krijgt om gewoon gezond te eten. Met kleine aanpassingen eet ik nu een stuk gezonder! Een aanrader!

Het programma was voor mij een eye-opener. Vele keren een dieet gevolgd, maar nooit echt naar tevredenheid. Dit programm geeft een frisse en vooral nuchtere kijk op het hele afvalproces. Het gaat om keuzes maken en bewegen en daarbij je eigen balans vinden. Het programma is leerzaam. Een groep van gelijkgestemden die allemaal hun eigen verhaal heeft en gaan voor hetzelfde doel. Echt top!

Saskia Oosterink

Met dit programma heb ik een goede basis gelegd voor een lifestylechange: ‘gewoon’, maar verantwoord omgaan met voeding en je lijf. Ik was het ‘gejojo’ rondom mijn gewicht zat! Werken aan jezelf was voor mij heel fijn. Herkenning maar ook steun vinden bij elkaar was de kracht van de groep. Begeleiding op een heldere relaxte manier, waardoor er geen lading op het thema ligt. Ik vind het zeker een aanrader en zou iedereen die iets aan zijn/haar levensstijl wil veranderen adviseren hieraan mee te doen!

Daphne

Het was een fijn programma om aan mee te hebben gedaan. Het was heel fijn om te horen dat je alles wel mag, maar dat je bewuste keuzes mag gaan leren maken! Doordat dit ook elke keer weer naar voren kwam is dit echt in mijn systeem komen zitten en kan ik heel goed bewust keuzes
maken. Dus heerlijk genieten van bv. het kerstdiner, maar tussendoor dan gewoon even goed nadenken. Een echte aanrader dus!

Evelien Korporaal

Na jaren van afvallen en weer aan komen was ik het helemaal zat.Er moest iets veranderen in mijn leefstijl…Dankzij de tips en goede begeleiding is het me gelukt…Een  nieuwe leefstijl. Gevarieerder eten en meer
bewegen. Nu is sporten niks voor mij, dus besloot ik te gaan wandelen. En dat blijkt voor mij heel ontspannend te werken. Resultaat tot nu toe -14kg.
#dankbaar #trots #doorzetten

Babette Veldkamp

Het Happy Healthy Food Friends Afvalprogramma

Het Happy Healthy Food Friends Afvalprogramma is een 12 weken online programma, waarin je stap voor stap leert jouw leefstijl te veranderen zodat jij je fitter en energieker voelt en je favoriete kleding weer past.

A

Videotrainingen met werkboeken.

A

Dagelijks support

A

Wekelijks nieuwe en snelle recepten.