Babette Wagemakers en Inge Witjes

Positieve gezondheid
Wij gaan uit van Positieve Gezondheid. 

De definitie van positieve gezondheid is: “Gezondheid is het vermogen zich aan te passen en eigen regie te voeren in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven” – Machteld Huber

Waarom gedraag jij je zoals jij je gedraagt? 

Tijdens de 1 op 1 begeleiding gaan wij samen met jou kijken wat jouw veranderwens is.

We kijken naar wat gaat er al goed. Waar ligt jouw kans? Wie gaat jou helpen en wie belemmert jou? Waarom wil je verandering? Je wordt je bewust van jouw gedrag. Waar komt jouw gedrag vandaan? Wat wil jij bereiken? Hoe bewaak jij jouw grenzen? Wat zijn jouw triggers? Je gaat je leefpatroon verbeteren. Gewoontegedrag doorbreken. Om uiteindelijk de balans te creëren dat bij jouw leven past. 

Het is geen quick fix methode om jouw leefstijl te veranderen. Je gaat stap voor stap jouw leefstijl veranderen, met als resultaat dat je het langdurig vol houdt en de kans op terugval in oude gewoontes en gedrag klein is. Het is een duurzame verandering. 

We vragen jou wellicht buiten je comfortzone te gaan. Maar wat bedoelen we met comfortzone? Iedereen heeft er één. Het is een veilige plek waar jij je comfortabel voelt. Het kan een letterlijke plek zijn: Hetzelfde bankje, in het park. Maar de comfortzone die wij bedoelen zit in je eigen hoofd. Deze wordt aangestuurd door jouw gedachten. 96% van jouw dagelijkse gedachten herhalen zich. Dus dat betekent dat je de gedachten die jij vandaag hebt, grotendeels gisteren en eergisteren ook hebt gehad. En als jij je daar niet bewust van bent, of juist wel geeft dat een veilig gevoel en weet je dat er niks veranderd. Dat kan dus heel comfortabel aanvoelen. Het is alleen erg jammer want diezelfde gedachten hebben je tot dusver niet zoveel gebracht.

Veranderen kost energie, tijd en geduld. Zoals we al eerder benoemde is het geen quick fix. Je zult echt geduld met jezelf moeten hebben. Je zal er tijd en energie in moeten stoppen om te komen tot jouw doel. 

Bij ons kan je terecht met uitdagingen zoals: leefstijlverandering, afvallen, burn-outklachten, rouwverwerking en Reiki. 

Heb jij hier interesse in dan kun je ons bellen, appen of mailen.
06-18182395 of team@happyhealthyfoodfriends.nl

Tarieven voor 1 op 1 coaching:

Pakket:
Intake van 1 uur
8 coachingssessies van 45 minuten

Prijs 525 euro
(of 2 x 275 euro of 4 x 140 euro)

Vervolgsessie van 45 minuten 57,50 euro